SEVGİ,PAYLAŞMAK,BEREKET; AŞURE

AK Parti Beykoz Kadın Kolları Bu Yılda Geleneği Bozmadı

     AK Parti Beykoz Kadın Kollarının, Sevginin, paylaşmanın, dostluğun vefanın simgesi olan Aşure Günü geleneği bu yılda devam etti. 
    Beykoz  Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayif ve yönetimi bu yılda geleneğini bozmayarak, Aşure günü etkinlikleri kapsamında geleneklerimize uygun, tarihimize yakışan bir davet verdi.
 Başkan Gaye Zayif , Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte aşure malzemelerinin giderlerini kendileri karşılayarak mutfağa girdi ve elleriyle pişirdikleri aşureleri  davete katılan misafirlere ikram etti. 
Muharrem ayı ve aşure günü, Beykoz' lu AK Kadınların ve bir çok davetlinin buluşma ve  selamlaşma günü oldu.
    Bu özel ve anlamlı davete; 1. Bölge Milletvekilimiz M.Pervin Tuba Durgut, Beykoz İlçe Başk. Muhammed Hanefi Dilmaç ve Eşi Filiz Dilmaç, Beld. Başk. Yard. Fatih Sağlam, MKYK Üyesi Esma Ersin, Kad. Kol. İl Yönetim Kurulu Üyesi Manolya Demirören, Kad. Kol. İl Koordinatörü Şengül Kazanır, Beykoz eski ilçe başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, davetli misafirler, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve  teşkilat mensupları katıldı.
Programda davetlileri kapıda karşılayan Başkan Gaye Zayif Hanımefendi yaptığı kısa konuşmada, aşure gününün önemini vurgulayarak, hoşgörünün, güleryüzün, paylaşmanın ve selamlaşmanın ne kadar önemli ve olmazsa olmazlarımız olduğuna dikkat çekerek davete katılan herkese teşekkür etti. Milletvekilimiz M. Pervin Tuba Durgut ve davetliler ; bu güzel ve anlamlı organizasyonda  emek  sarfeden Başkan Gaye Zayif ve ekibini kutlayarak teşekkür ettiler.
 Tarihin ve İslamın anlamlı özel daha nice günlerini hatırlamak, hatırlatmak, yaşamak ve yaşatmak dileğiyle;
 Muharrem Ayınız Mübarek Olsun.