AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programında

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilat Mensupları ve Vatandaşlar Geleneksel Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi

Bayramlar Allah'u Teala'nın insanlara bahşettiği, sosyal dayanışma, karşılıklı sevgi ve hoşgörünün tesis edildiği özel günlerdir.

      Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, saygı ve sevgi bağlarımızı kuvvetlendirmek amacıyla her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramında da Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldik.

      Kurban Bayramının 2. Günü 22 Ağustos Çarşamba Saat 11:00 de AK Parti Beykoz İlçe Binamızda gerçekleştirdiğimiz Bayramlaşma Programımıza Beykoz Belediye Başkanımız Sn. Yücel Çelikbilek, İlçe Başkanımız Sn. Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Gaye Zayif, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Çeliker, İlçe Yöneticileri, Üç Kademe Teşkilat Mensupları ve vatandaşlar iştirak ettiler. Programda kısa birer konuşma yapan Belediye Başkanı Sn. Yücel Çelikbilek ve İlçe Başkanı Sn. Muhammed Hanefi Dilmaç ;bayramların ve bayramlaşmanın, milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak tüm teşkilat mensuplarımızın ve hemşehrilerimizin bayramını kutlayarak bu mübarek günlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilediler. 

     Kurban Bayramının, dargınlık ve kırgınlıkların ortadan kalkmasına, sevgi ve saygı çerçevesinde dayanışmanın ve yardımlaşmanın kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyoruz.

Bütün Bayramları sıhhat, neşe ve başarı içinde sevdiklerinizle birlikte kutlamanız dileğiyle, her gününüz Bayram olsun.

      KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Haberin görselleri